Cautare

794 de rezultate pentru "robert toma" (3.75 secunde)
Dupa Weber si Daianu, pe locul al treilea se afla Adina Valean - vicepresedinte al grupului ALDE, urmata de Cristian Busoi, deputat si europarlamentar, de Ramona Manescu, Mogor Csibi, Stejarel Olaru, Iulia Huiu, Horia Toma, Cristian Anghel.
Documentul este semnat de Ioan Seche, Iancu Vespasian si Toma Dobrogeanu, toti lideri locali ai PSD.
Esentiale in atingerea acestui obiectiv vor fi produsele si serviciile de calitate, siguranta si profesionalismul echipei sale. Vanzarile de gaze petroliere lichefiate inregistreaza in prezent un trend ascendent", declara Toma Veron, directorul general al Rompetrol Gas.
Volumul a fost prezentat de profesorii universitari Ioan Mircea Pascu si Valentin Stan si de jurnalistul Radu Toma", scrie Adrian Nastase, pe blog.
Carmen Bauer participa si astazi la Christmas fairs' Marathon organizat pe Strada Toma Caragiu nr. 3, vizavi de CinemaPro. "De la 14 ani, fac tricotaje!
Toma, Nordul poetic, Flacara, aprilie 1997, pag. 6 79. E. Lozovan, op. cit., pag. 32 80. N. Negru, Indemn la inaltare in istorie, Chisinau 1990, pag.
Atrocitatile staliniste au mers pana acolo incat in satul lui Toma Jalba (Butor-raionul Grigoriopol) au fost impuscati 167 barbati din cei 168 (64).
Simon, caruia i-a zis Petru, Andrei, fratele lui, Iacov (cel batran), Ioan, Filip, Bartolomeu (zis si Natanael), Matei, Toma, Iacov al lui Alfeu, Simon numit Zilotul, Iuda al lui Iacov si Iuda Iscarioteanul, care s-a facut tradator (cf.
Eram printr-a noua, la Busteni, am luat o mentiune pentru ca l-am imitat pe Toma Caragiu, spunand despre un balet la radio, a mai povestit scriitorul.
- Niciodata trei Vacante Mari plus Divertisul, la un loc, nu vor putea face un moment Dem Radulescu, Toma Caragiu, Amza Pellea.
Dumitrescu a mai spus ca ramane "un Toma necredinciosul" in privinta colaborarii CNSAS cu SRI, dupa discutiile avute de membrii Colegiului cu directorul Serviciului Roman de Informatii, Radu Timofte.
In deschiderea activitatilor, profesorul Lungoci Toma, inspector de specialitate in cadrul ISJ Dolj, a vorbit despre etapele integrarii europene a Romaniei si despre semnificatia acestei zile.
Dintre nenumaratele icoane portabile de mare valoare semnalam "Umilinta Extrema", "Nascatoarea de Dumnezeu Plangatoare", "Atingerea lui Toma", Evanghelistii si altele asemenea relicve.
Liberalii vor depune o motiune simpla impotriva ministrului Energiei, Toma Petcu, intitulata Romania in bezna. Ii avertizez pe penelistii de rit nou ca Romania nu este in bezna.
In opinia sa, folosind o faimoasa parabola biblica, misterul din jurul fenomenului OZN a impartit lumea in adepti si Toma necredinciosi”, deci in cei care cred si cei care nu pot sa creada, o fisura care traverseaza familii, asociatii, companii, autoritati si agentii.
Toma. Localul a fost demolat dupa 1977; - intre anii 1975-1977, pe locul fostului Arest al orasului si unde functionase Spitalul judetean intre anii 1856-1888, se construieste un Spital modern, cu o capacitate de 400 de paturi.
Tanara locuia pe strada Cometei din Craiova, in apropierea unor plopi, iar astfel a aparut si poezia Pe langa plopii fara sot (conform celor spuse de Toma Radulescu, istoric).
- Bunicul meu, preotul Toma Chiricuta, era un mare invatat. - Era un preot erudit, cu studii de teologie si pedagogie efectuate in Germania.
Ion Toma (PSD Olt), Ion Calin (PSD Dolj) si Florin Carciumaru (PSD Gorj) vor candida pentru functia de vicepresedinte regional pe zona de sud-vest.
Dupa mai multe incercari nereusite, sefa de la Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Craiova, Monica Mateescu, si omoloaga ei de la Agentia Judeteana pentru Protectia Mediului Dolj, Cristiana Toma, au fost puse fata in fata cu reprezentantii Regiei Apa, in biroul primarului Antonie Solomon.
google-analytics.com